top of page

Prijzen

(Aankomst en vertrek: zie beschikbaarheid)

In de smartphoneversie kan het zijn dat de prijstabel niet verschijnt !!!

Om deze te raadplegen moet U overschakelen naar de desktop (browser)versie! of de site via een computer raadplegen.

Huurprijs vakantiewoning

2024

prijstabel klein eindejaar 2024.jpg

2025

PRIJSTABEL versie 1.jpg

(*) Voorrang: dit wil zeggen dat de huurder van DEZE periode in 2023 de kans heeft om terug te reserveren in 2024 en hiervoor uiterlijk de tijd heeft tot het einde van zijn vakantie in 2023.

Tijdens de schoolvakanties en vanaf 1 maart tot 30 oktober

 

ENKEL VERBLIJF PER WEEK MOGELIJK

 

 

 

Exclusieve kosten

 

Het bedlinnen maakt deel uit van de woning. Het wordt niet op wekelijkse basis verschoond.

 

 * Energiekosten volgens verbruik (elektriciteit, water en aardgas): deze staan op het huurcontract en worden na het verblijf afgehouden van de waarborgsom. Ze zijn een richtprijs en worden aangepast aan de gangbare tarieven. Wij vragen niet meer dan de tarieven die op dat moment van toepassing zijn. 

 

* Verplichte eindschoonmaak: 85 euro.

U moet de woning achterlaten in een ordentelijke staat. Dit wil zeggen dat de grond borstelvrij is en dat alles terug op zijn plaats wordt gezet, zoals gevonden bij aanvang van uw verblijf.

Kind/babymateriaal, diepvries, ijskast, vuur, oven, microgolfoven, vaatwasser en alle keukentoestellen en -gerei worden schoongemaakt door de huurder.

Dit is een verplichting en is niet inbegrepen in de verplichte schoonmaakkost.

 

* Toeslag per hond: 15 euro per week; midweek/weekend

 

* Bad- en keukenlinnen is door uzelf te voorzien.

 

 

 

Kortingen

* Verblijf vanaf twee weken: 5% korting op de huurprijs van de vakantiewoning,  (niet geldig tijdens de zomermaanden juni, juli, augustus en september en de overige schoolvakanties).

* Verblijf vanaf drie weken: 10 % korting op de huurprijs van de vakantiewoning, (tijdens de zomermaanden juni, juli, augustus en september en de overige schoolvakanties: 5%)

* Verblijf vanaf vier weken: 15 % korting op de huurprijs van de vakantiewoning, (tijdens de zomermaanden juni, juli, augustus en september en de overige schoolvakanties: 10%)

 

bottom of page