top of page

Leefregels

Ziehier onze voornaamste leefregels, al onze leefregels en voorwaarden zullen u bezorgd worden bij het effectief huren van onze vakantiewoning.

- Er mag niet gerookt worden in de woning. Het betreft een rookvrije woning. Doet u dit toch, dan draait u op voor de schoonmaakkosten dat dit teweegbrengt.

 

- U draagt zorg voor onze vakantiewoning en inhoud. Indien er een probleem is, iets niet aanwezig of stuk is, dan meldt u dit onmiddellijk en zullen wij, in de mate van het mogelijke, trachten dit euvel zo vlug mogelijk op te lossen.

 

- U ontvangt van ons een inventaris bij aankomst in de woning. Als u ons niet binnen de 24 uur verwittigt, dan beschouwen wij deze als volledig.

 

- Indien u of uw metgezellen iets stuk maakt, dan moet u ons dit melden en het betalen tenzij u aannemelijk kan maken dat de schade aan hem, zijn gezinsleden of gasten niet kan worden toegerekend. Het zal van uw borg afgehouden worden en indien deze niet volstaat zal u het resterende bedrag moeten betalen.

 

- U moet de woning achterlaten in een ordentelijke staat.  Dit wil zeggen dat de grond borstelvrij is en dat alles terug op zijn plaats wordt gezet, zoals gevonden bij aanvang van uw verblijf.

Kinder/babymateriaal, diepvries, ijskast, vuur, oven, microgolfoven, vaatwasser en alle keukentoestellen en -gerei worden  schoongemaakt door de huurder.

Dit is een verplichting en is niet inbegrepen in de verplichte schoonmaakkost.

 

- Afval dient gescheiden afgevoerd te worden conform het afvalreglement dat aanwezig is in onze vakantiewoning.

Bij het niet correct naleven zal een boete van 20 euro geïnd worden, die zal afgehouden worden van de waarborgsom.

 

- Bij diefstal zal altijd de politie van Middelkerke verwittigd worden.

 

- Honden zijn niet toegelaten op de bovenverdieping. Al hun resten (poep, haar) moeten door u worden opgeruimd.

 

 

Het niet naleven van onze leefregels/voorwaarden kan leiden tot afhouden van (een deel van) de borg. Wij hebben altijd het recht om u (de volgende maal) te weigeren tot onze vakantiewoning, dit zonder verantwoording van onzentwege.

In geval van geschil, zijn enkel de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement ter plaatse bevoegd.

 

 

Niettemin als u beschikt over gezond verstand en gedragingen

zal u bij ons een prachtige vakantie beleven zonder zorgen.

 

 

bottom of page